facebooktwitterpinterest

CURA DOMO Kontakt Informationen

Info

Hľadáme spoľahlivé slovenské zdravotné sestry, zdravotné asistenkty, opatrovateľky s opatrovateľským kurzom, a komunikatívnou nemčinou do AT.

Geschichte

Rakúska spoločnosť Cura Domo ošetruje, opatruje a stará sa aktuálne o viac ako 350 ľudí, ktorí si vyžadujú starostlivosť a pomoc v Rakúsku od roku 2005. Na základe neustále narastajúceho dopytu po našich službách, v oblasti 24-hodinovej starostlivosti, hľadáme opatrovateľky (-ov), zdravotné sestry, zdravotníckych asistentov, ktorí sú dôveryhodní, kompetentní a spĺňajú naše odborné požiadavky a vykonávajú svoju prácu s radosťou a zanietením. Vieme, že spoľahlivé zdravotné sestry, zdravotnícke asistentky (-i), opatrovateľky (-ia), ), ktorí s porozumením, súcitom, ale aj so znalosťami a vedomosťami každodenne sprevádzajú našich klientov, ktorí si vyžadujú starostlivosť sú základom nášho spoločného úspechu. Preto si vážime služby našich doposiaľ 700 opatrovateľov a ošetrovateľov z východnej Európy.
PONÚKAME stabilnú pracovnú pozíciu, na druhej strane predpokladáme, že ste pripravení prevziať zodpovednosť za ľudí, ktorí sú nám zverení. Máme povinnosť voči našim klientom, ktorí potrebujú pomoc, aby boli nielen ošetrení a opatrení, ale aby boli vnímaní ako ľudia so všetkými svojimi potrebami a aby mohli svoju jeseň života prežiť dôstojne.
Preto NEUSTÁLE HĽADÁME:
zdravotné sestry/ zdravotnícke asistentky (-ov) s ukončeným odborným vzdelaním
skúsené opatrovateľky/ opatrovateľov s opatrovateľským kurzom
"nováčikov", ak prejavia ochotu od základov sa naučiť a používať opatrovateľské činnosti. Mať opatrovateľský kurz a vedieť sa dohovoriť po nemecky je podmienka.
PREDPOKLADY k úspešnej spolupráci sú:
ukončená stredná zdravotnícka škola alebo opatrovateľský kurz
veľmi dobré znalosti nemčiny (vedieť sa dohovoriť)
ochota cestovať a pracovať na turnusy
Čo od Vás očakávame:
podpora príp. úplné prevzatie základnej starostlivosti ako napr. umývanie, kúpanie alebo sprchovanie, pomoc pri mobilite vrátane polohovania pacienta, aby sa zabránilo dekubitom, pomoc pri presunoch, ako napr. z postele do vozíka a podobne. Výmena plienok a vložiek v prípade inkontinencie klienta. Všeobecné podmienky na starostlivosť sú: prechádzky, prezeranie fotoalbumov, čítanie z novín a kníh, plus vedenie domácnosti si vyžadujú a sú nevyhnutné dobré až veľmi dobré znalosti nemčiny.
Vyššie opísané činnosti sú „základnou výbavou“ každého nášho opatrovateľa. Predpokladáme, že tieto činnosti ovládate. Sú to ale aj činnosti, ktoré sa osobne v relatívne krátkom čase môžete naučiť, v prípade, že máte záujem na sebe pracovať.
ČO OD NÁS MÔŽETE OČAKÁVAŤ:
Zabezpečíme rakúsku živnosť, Podpis zmluvy v prvý deň nástupu do práce
Máte v Rakúsku zdravotné, dôchodkové poistenie prostredníctvom SVA, rodinné prídavky na deti. Poistenie na Slovensku preto nie je potrebné. Európska karta poistenca vzniká na základe formulára E106, ktorú vystavuje rakúska poisťovňa SVA.
Od mája 2011 nepotrebujete žiadne pracovné povolenie.
Odvoz zdarma z Bratislavy do rodiny a späť do Bratislavy s naším 9-miestnym mikrobusom.
Zabezpečujeme zdarma školenia v oblasti opatrovania, čím získavate možnosť rozšíriť si Vaše vedomosti a zručnosti.
Tešíme sa na rozhovor s Vami.. Naši pracovníci hovoriaci slovensky Vám poskytnú potrebnú istotu pri „prvom rozhovore“ a sú Vám aj v iných otázkach k dispozícii.
NÁŠ KONTAKT 0948 655 605 [email protected]

Adresse: Himberger Straße 14, 2320 Schwechat
Telefonnummer: +4313367000
Stadt: Schwechat
Postleitzahl: 2320


Öffnungszeiten

Montag: 08:00 - 16:00
Dienstag: 16:00 - 17:00
Mittwoch: 16:00 - 17:00
Donnerstag: 08:00 - 16:00
Freitag: 08:00 - 11:30


ähnliche suchanfragen: Cura domo preise, Cura domo Team, Cura domo jobs, Cura domo Erfahrungen, Cura domo UNIQA, Cura domo Betreutes Wohnen, Cura domo Vorarlberg, Mühlgasse 13 Schwechat
Ähnliche Firmen der Nähe
Ivica Zuparic -  Zupapool Ivica Zuparic - Zupapool 94 meter Ehrliche, kompetente Poolberatung von einem jungen, dynamischen und extrem motivierte...
Motoröldirekt & Autoteile-Direkt Motoröldirekt & Autoteile-Direkt 620 meter MotorölDirekt bietet ein Riesen Sortiment an Autobedarf und Schmierstoffen wie Motorö...
evenMo evenMo 878 meter EVENTS | MODERATION | EVENMORE www.evenmo.at
USF Water Group USF Water Group 1 km Absolute Top Experten auf ihrem Gebiet
Königsart e.U.                    Kachelöfen & Kamine Königsart e.U. Kachelöfen... 2 km Dank einer tollen Planung und engagierten Unterstützung durch Herrn Adler bei der Koo...
BD Gruppe BD Gruppe 3 km Übersetzt von Google Fleißige Jungs Original Hardworking lads
Lufthansa Cargo Lufthansa Cargo 6 km Übersetzt von Google Alles in Ordnung ohne Probleme. Original Wszystko ok bez proble...
Bewertungen
Pflegebetreuerinnen werden hauptsächlich von dieser Agentur auf Staatskosten eingeflogen und dann werden ihnen die Pässe abgenommen?! Stinkt nach Vetternwirtschaft und Menschenhandel, schämt euch!
Das beste und korrekte Altenpflegeunternehmen in Österreich
Sehr schlechte Erfahrung gemacht. Völlig unerfahrene Pfleger, keine Unterstützung durch Agentur, im Gegenteil. ..
Haben 2 nette Pflegerinnen bekommen, sehr übersichtliche Information über alle anfallenden Kosten!
Kommentar zu diesem Ort

hinzufügen eines CURA DOMO-stadtplans zu ihrer webseite;



Wir verwenden Cookies

Wir verwenden Cookies und andere Tracking-Technologien, um Ihr Surferlebnis auf unserer Website zu verbessern, Ihnen personalisierte Inhalte und gezielte Anzeigen anzuzeigen, unseren Website-Verkehr zu analysieren und zu verstehen, woher unsere Besucher kommen. Datenschutz-Bestimmungen