facebooktwitterpinterest

Gyógyítók háza Kontakt Informationen

Gyógyítók háza

Info

„Az emberek egészségért könyörögnek az Istenekhez, és nem gondolnak arra, hogy annak megőrzése a saját kezükben van!” (Démokritosz)

Geschichte

A történelem során rendszeresen felbukkant a masszázs: az indiai Árjuvédában éppúgy olvashattunk róla, mint Homérosznál vagy az ókori görög orvosi szövegekben. A rómaiak is alkalmazták már a masszázs különböző fajtáit. A gladiátorokat rendszeres kezelésben részesítették izomlázuk és fájdalmaik enyhítésére. Ezt a fajta keleti masszázst eredetileg a shaolini harcművészek testi – lelki teljesítőképességének fokozására használták, ma már az eredeti funkció mellett mozgásszervi és belszervi betegségek kezelésére alkalmazzuk. Ez a szervezet harmonizálását és öngyógyító kapacitását fokozza.

Adresse: Hauptstraße 33/4., 8380 Jennersdorf
Telefonnummer: +36207765815
Stadt: Jennersdorf
Postleitzahl: 8380


Kommentar zu diesem Ort

hinzufügen eines Gyógyítók háza-stadtplans zu ihrer webseite;



Wir verwenden Cookies

Wir verwenden Cookies und andere Tracking-Technologien, um Ihr Surferlebnis auf unserer Website zu verbessern, Ihnen personalisierte Inhalte und gezielte Anzeigen anzuzeigen, unseren Website-Verkehr zu analysieren und zu verstehen, woher unsere Besucher kommen. Datenschutz-Bestimmungen