facebooktwitterpinterest

IQRA - Eğitim Merkezi Kontakt Informationen

IQRA - Eğitim Merkezi

Info

IQRA - Eğitim Merkezi
IQRA - Bildungszentrum

Geschichte

IQRA İslami İlimler Okulu / Kursu iki kademeli olup, süresi dört yıldır. İlk üç yıl birinci kademe (1. - 3. Sınıf), dördüncü yıl ise son sınıf olup ihtisaslaşma kademesidir (ikinci kademe).

Haftalık ders saati sayısı 6 veya 7'dir (kademeye göre değişmekte). İslami İlimler Kursları eğitime elverişli mekanlarda, okul-sınıf sisteminde verilmektedir.

Eğitim ve Öğretim dönemi Eylül ayında başlayacaktır. Dersler hafta sonları verilecektir. Böylece bir işyerinde çalışanlarda İslami İlimler Okulu / Kursuna katılabileceklerdir. Avusturya'daki okul tatil günlerinde İslami İlimler Okulu / Kursuda tatile girecektir.

Katılımcılar kayıt ücreti olarak bir defaya mahsus 60,00 Avro ödemeleri gerekmektedir. Daha sonra aylık olarak 50,00 Avro talep edilmektedir. Talep edilen aylık ücrete ders kitapları dahil değildir.

Kurs 16 - 35 yaş arası bay ve bayanlara yöneliktir. Bay ve bayan sınıfları ayrıdır. İslami İlimlere kayıt yapan her öğrenci giriş imtihanına tabi tutulur. Giriş imtihanı (seviye tesbit sınavı) kayıt yapan her öğrencinin yapması gereken yazılı bir imtihandır. Bu sınavı geçenler ancak İslami İlimler Okulu / Kursuna katılma hakkına sahip olacaklardır. Sınav Haziran ayıda yapılır.

Kayıt Tarihi: 1 Mayıs - 10 Haziran arası
Kayıt formlarını tüm AİF Şubelerinden temin edebilirsiniz.

Kurs mekanına ulaşım tren yolu ile çok basittir. Bludenz tren istasyonu ile kurs mekanı arasındaki mesafe 550 metre olup, yürüyerek 8 dakikadır.

Kurs bitiminde mezunlara Diploma / Sertifika verilecektir.

Arzu eden öğrenciler İslami İlimler Kursları ile birlkite eş zamanlı olarak açık öğretim İmam Hatip Lisesine kayıt yaptırabilirler. Bu zorunlu değildir. Açık öğretim İmam Hatip Lisesine kayıt yaptıran öğrenciler yılda 3 veya 4 defa Belçika'ya giderek açık öğretim imtihanlarını vermeleri gerekmektedir. Açık öğretim İmam Hatip Lisesine kayıt ilave bir ücrete tabidir.

Kayıt Şartları:
* Kur'an-ı Kerimi okumayı bilmek.
* Temel İslami bilgilere sahip olmak.
* 16-35 yaş arası olmak.
* Okul / Kurs şartlarını kabul etmek.
* Okul / Kurs giriş imtihanında başarı göstermek.

Bilgi ve İrtibat:
T: +43 (0) 660 506 8454
E: [email protected]

Adresse: Walserweg 1, 6700 Bludenz
Telefonnummer: +436606107500
Stadt: Bludenz
Postleitzahl: 6700


Ähnliche Firmen der Nähe
Kaplan Inna Kolukula Kinderhilfe Kaplan Inna Kolukula Kinderhilfe 345 meter Das "Headquarter" des ÖAV in Vorarlberg mit einer tollen Kletterwand.
Kessler Dogs Kessler Dogs 2 km Marina hat mit ihrer Tierenergetik unserer Katze und uns sehr helfen können! Sie lieb...
Kommentar zu diesem Ort

hinzufügen eines IQRA - Eğitim Merkezi-stadtplans zu ihrer webseite;



Wir verwenden Cookies

Wir verwenden Cookies und andere Tracking-Technologien, um Ihr Surferlebnis auf unserer Website zu verbessern, Ihnen personalisierte Inhalte und gezielte Anzeigen anzuzeigen, unseren Website-Verkehr zu analysieren und zu verstehen, woher unsere Besucher kommen. Datenschutz-Bestimmungen