facebooktwitterpinterest

Panoramablick Berghotel & Restaurant Kontakt Informationen

Panoramablick Berghotel & Restaurant

Info

...Es war einmal,"vor dem Glasberg, ob der Enns"...
...Egyszer volt hol nem volt,"az Üveghegyen innen az Óperencián túl"...

Geschichte

...Es war einmal,"vor dem Glasberg, ob der Enns"...
...Egyszer volt hol nem volt,"az Üveghegyen innen az Óperencián túl"...

Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk Önnek Stájerország gyöngyszemét,
a Panoramablick Berghotelt.
Hotelünk és éttermünk a stájer Grimming hegyrégió természetvédelmi körzetében helyezkedik el 1100 m-rel a tengerszint felett, csodálatos kilátással a stájer Ennstal völgyére. Környezetében háborítatlan fenyő és lombos erdőkkel, virágpompás mezőkkel, kis patakokkal övezve feledteti velünk a hétköznapok mind gyorsabb tempóját, feszültségét és repít minket egy meseszerű álomvilágba, ahol szinte megáll az idő, segítve ezzel a szervezet nyugodt pihenését és felfrissülését. Ez a kis barátságos hotel méreténél fogva is lehetőséget biztosít arra, hogy a házigazdáktól minden egyéni Vendég a lehető legnagyobb odafigyelést kapja, azaz igény szerint adott a lehetőség arra, hogy az (aktív) pihenés vagy igazán családias hangulatban, vagy meghitt kettesben teljen. Emellett a Panoramablick Berghotel tudatosan specializálódik a nemzetközi medical turizmus irányába is. A Panoramablick Berghotel és Étteremhez vezető út nyáron és télen is kitűnő állapotban van! Vendégeink kényelme érdekében nagy hangsúlyt fektetnek a hó eltakarítására a bekötőútról.
A ház forrása a SchneeRoseHause zu Quelle. Egyedülálló Ausztriában, hogy a Panoramablick Berghotel az érintetlen természetben fakadó hegyi forrásra épülő vízhálózattal bír. A friss forrásból fakadó, rendkívül üdítő hatású alpesi víz kiváló minősítésű. Vendégeink korlátlan mennyiségben fogyaszthatják, élvezhetik annak minden áldását. Emellett a wellness részlegünkön valamint a fürdőszobákban is kényeztetheti magát benne, lehetőséget teremtve általa a test és lélek együttes felüdülésére.
Hotelünk 9 szobája az első és második emeleten helyezkedik el. Az első emeleten összesen 4, míg a második szinten 5 szoba található. 2 ágyas elhelyezéssel 24 fő számára kínálunk kényelmes elhelyezést. A standard 2 ágyas szobák franciaágyasak, míg a nagyobb családi apartmanunk hálóterei különálló és franciaágyasak. Az épület adottságaiból adódóan balkonos szobáink lélegzetelállító kilátással rendelkeznek.

Adresse: 279. Wörschachberg, 8942 Wörschach, Steiermark, Austria
Telefonnummer: +436889813596
Stadt: Wörschach
Postleitzahl: 8942



ähnliche suchanfragen: Panoramablick Wörschach, Parkplatz Panoramablick Wörschachberg, Schlattham, Hochtausing
Ähnliche Firmen der Nähe
Hochmölbinghütte Hochmölbinghütte 2 km Wir waren zu zweit auf einer Skitour und haben Mittag auf der Hütte rast gemacht. Es ...
Poschenhof Poschenhof 3 km Einfach alles perfekt. Wir freuen uns schon wieder auf die Rückkehr nach dem Lockdown...
Kommentar zu diesem Ort

hinzufügen eines Panoramablick Berghotel & Restaurant-stadtplans zu ihrer webseite;



Wir verwenden Cookies

Wir verwenden Cookies und andere Tracking-Technologien, um Ihr Surferlebnis auf unserer Website zu verbessern, Ihnen personalisierte Inhalte und gezielte Anzeigen anzuzeigen, unseren Website-Verkehr zu analysieren und zu verstehen, woher unsere Besucher kommen. Datenschutz-Bestimmungen