facebooktwitterpinterest

Solar Club Hotel Kontakt Informationen

Solar Club Hotel
Adresse: Sopron, Panorama u. 16/A, 9423 Ungarn
Telefonnummer: (1) 225 3384
Postleitzahl: 9423


Bewertungen
Kényelmes apartman, jól megközelíthető,szép környezetben. Kedves,szolgálatkész,udvarias személyzet! Szolid árak!
5 vor 7 jahren (02-03-2018)
Hosszú évek óta változatlan kedvenc. Minden évben eltöltünk itt egy hetet.
4 vor 7 jahren (24-12-2017)
Szerete itt pihenni
5 vor 7 jahren (16-09-2017)
Az alább felsorolt 4 szálláshely üzemeltetőjének a normális ember számára érthetetlen üzletpolitikáját nem csak a szánalmas környezet tükrözi (ezt fel se rónám önmagában), hanem őket leginkább az az erkölcstelen eljárás jellemzi , ahogy egy műszaki hibás indukciós főzőlap megvásárlására kényszerítettek minket, az árát önkényesen kiszámlázva ránk azzal a szerintük ”jog?”címmel, hogy az elromlott készüléket fizessük ki nekik és azt vigyük is magunkkal, mert nekik nem kell. Mindezt az önkényeskedést tovább is fokozták azzal, hogy a számukra még garanciával megjavítható vagy kicseréltethető készülék papírjait sem voltak hajlandók még lemásolni sem számunkra, egyszerűbb út volt nekik velünk kifizettetni az új árát. Aki mégis a Hegyvidék SCH szállásaira kényszerülne valami oknál fogva annak azt tanácsolom, hogy legyen nagyon körültekintő beköltözéskor és a szoba minden egyes apró részletéről készítsenek közösen jegyzőkönyvet, akármiylen hosszú is lesz az a lista a hibákról és a koszról, mert utólag nem csak a pénzéért fogja keveselni a nyújtott szolgáltatást, hanem könnyen ilyen arrogáns, csaló eljárás áldozata is lehet, ami ellen csak peres úton lehetne fellépni. Ezért inkább azt javaslom, hogy messze kerülje el mindenki az általuk üzemeltetett összes helyet: sas club hotel, siesta club hotel, silver club hotel, solar club hotel.
1 vor 8 jahren (02-01-2017)
Igazi retro erzes, egy felujitas mar raferne. 35 fokban klima es ventillator nelkul megfizethetelen. Se etterem, se bufe, de szep helyen van legalabb.
2 vor 7 jahren (02-07-2017)
Kommentar zu diesem Ort

Bewertungen, Anfahrtsplan und Kontaktdaten für Solar Club Hotel.

Mattersburg hotel

öffnungszeiten. Sopron standort. Solar Club Hotel adresse, telefonnummer, straßenansicht, postleitzahl. Auf dieser Seite finden Sie ähnliche Unternehmen in der Nähe wie Solar Club Hotel. Auf dieser webseite können Sie Ihre Kommentare und Erfahrungen zu Solar Club Hotel mit anderen Personen teilen.

hinzufügen eines Solar Club Hotel-stadtplans zu ihrer webseite;



Wir verwenden Cookies

Wir verwenden Cookies und andere Tracking-Technologien, um Ihr Surferlebnis auf unserer Website zu verbessern, Ihnen personalisierte Inhalte und gezielte Anzeigen anzuzeigen, unseren Website-Verkehr zu analysieren und zu verstehen, woher unsere Besucher kommen. Datenschutz-Bestimmungen